auktion auktion  
  FORSIDEAUKTIONEROPRET BRUGERPRÆSENTATIONINFORMATIONBETINGELSER auktionAnbefalForumKontakt  
 
Præsentation

Den bærende vision - for auktionsportalen Under Hammeren - er drømmen om at udvikle en salærfri, professionel og moderne auktionsportal, der i sin opbygning og væsen er anderledes og mere brugervenlig end allerede eksisterende netauktioner! Missionen er at kunne tilbyde hele Danmarks befolkning et trygt og spændende sted at købe og sælge faste ejendele på auktion.

Sammen med idéen om, at der også ved bud under en sælgers mindstepris udveksles kontaktoplysninger mellem sælger og højstbydende, blev disse overordnede tanker indledningen til projektet, der endte med at blive til auktionsportalen under-hammeren.dk

Webbureauet itConcept!

Et er som bekendt at have tanker og gode idéer, mens noget andet er at føre disse ud i livet! Projektet med skabelsen af Under-Hammeren var da også nært forblevet på idéplanet, hvis ikke jeg - nærmest ved et tilfælde - var kommet i forbindelse med webbureauet itConcept. Da jeg havde besluttet mig for, at Under-Hammeren skulle virkeliggøres, viste det sig nemligt at være meget vanskeligt at finde et webbureau med erfaring i opbygning af et dansk auktionssystem.

Webbureauet Itconcept - der i fællesskab ejes og drives af tre studerende ved Handels-højskolen i Århus - havde i løbet af efteråret 2005 færdigudviklet hjemmesiden horseauction, som jeg tilfældigt læste om i et af min bedre halvdels hestemagasiner! Jeg tog kontakt til itConcept, og efter et indledende møde mellem iværksætterne herfra og undertegnede var udviklingsarbejdet med Under-Hammeren sat på skinner!

Under hele udviklingsforløbet har samarbejdet mellem itConcept og Under-Hammeren fungeret fortrintligt! Den energi og entusiasme, itConcept har lagt i projektet, har ganske enkelt været ubeskrivelig. Jeg har absolut ingen forstand på alt det tekniske bag et website, og undervejs i forløbet har jeg talrige gange bedt om - og prompte fået - rådgivning og teknisk bistand i forhold til både stort og småt. Mine idéer og ændringsforslag er der altid hurtigt blevet fulgt op på, og gennem hele forløbet er alt blevet leveret til den aftalte tid - og til den aftalte pris.

Her kan du læse mere om webbureauet itConcept

 
Mit samarbejde med Jens Jepsen - medejer af Compass Advokatfirma!

Auktionsbetingelserne er et væsentligt element på en online auktion! Brugerne skal naturligvis vide præcist hvilke betingelser, der er gældende ved salg eller køb på en auktion. Det er en del af idégrundlaget for auktionerne Under-Hammeren, at auktions-betingelserne i alle sammenhænge skal leve op til gældende dansk lov, så ingen ufrivilligt køber "katten i sækken". Ærlighed varer som bekendt længst, og jeg er helt overbevist om, at betryggende handelsbetingelser i det lange løb er til alles fordel!

Oprindeligt troede jeg - nok lidt naivt - at jeg selv kunne skrive betingelserne for at handle Under-Hammeren. Jeg henvendte mig derfor til Forbrugerombudsmanden med en række spørgsmål om, hvilke forhold auktionerne Under-Hammeren skulle leve op til for at følge dansk lov! Efter at have læst Forbrugerombudsmandens grundige svar på mine spørgsmål, stod det mig dog klart, at dette arbejde nødvendigvis måtte udføres af en advokat!

Umiddelbart havde jeg ikke kendskab til en advokat med kompetencer indenfor IT-ret, men ved søgning på nettet fandt jeg frem til advokat Jens Jepsen, der - udover at være medejer af Compass Advokatfirma, sidder i en række udvalg, hvoraf kan nævnes: erhvervsudvalget (insolvensret) under Advokatrådet samt ekspertpanelet på erhvervsministeriets hjemmeside for iværksættere Startguiden. Vigtigst var det dog i mit tilfælde, at Jens Jepsen havde IT-ret som et af sine interesseområder. Jeg skrev derfor en mail til Compass Advokatfirma og advokat Jens Jepsen, hvori jeg fortalte om mit projekt med at skabe en online auktionsportal, hvor auktionsbetingelserne efterlever gældende dansk lov! 

På intet tidspunkt har jeg fortrudt, at det lige blev Jens Jepsen, jeg henvendte mig til! Jeg fik et meget hurtig svar på min henvendelse, hvori Jens gav udtryk for, at han syntes, mit projekt med Under-Hammeren var meget spændende, og at han derfor gerne ville hjælpe mig med udarbejdelse af auktionsbetingelsere! Jens har gennem hele processen været ualmindelig sympatisk og imødekommende, og de meget iværksættervenlige vilkår vi har aftalt imellem os, føler jeg mig helt overbevist om, at jeg kun vanskeligt kunne have opnået andet steds...

Her kan du læse mere om Compass Advokatfirma

 

Mads Degnbol

« Tilbage


Under-Hammeren

Opret bruger
Opret dig gratis som bruger og få adgang til alle nuværende og kommende auktioner Under-Hammeren.

» Klik her og læs mere...

Nyheder
Indbo Under Hammeren
(29/05-2009 11:45)

Indbo Under Hammeren er online. Det er nu muligt for vores brugere at handle nyt og brugt indbo via Danmarks smukkeste online indboauktion.

» Læs mere...

Indbo under hammeren
(21/02-2009 23:44)

I løbet af foråret vil brugerne af Under Hammerens online auktioner gratis kunne købe og sælge nyt eller brugt indbo.

» Læs mere...


Under opbygning/snart online:

Indbo-under-hammeren

Læs mere om Under Hammerens:

Bilauktion
Maskinauktion
Auktion over brugte motorcykler
Auktion over brugte både
Auktion over brugte campingvogne
Auktion over brugte knallerter
Auktion over brugte cykler

Kommende auktioner Under-Hammeren:

Babyudstyr-under-hammeren
Byggematerialer-under-hammeren
Elektronik-under-hammeren
Ferier-under-hammeren
Fritidsudstyr-under-hammeren
Møbler-under-hammeren
Musikinstrumenter-under-hammeren

Google


» Info om kommende auktioner...
Samarbejdspartnere:
•  kontakt@under-hammeren.dk  •  Presse  •  Annoncering  •  Behandling af brugerdata  •  Links  •
•  © 2006 - All Rights reserved.  •  Sitemap  •  Webbureau ItConcept  •  Under Hammeren - en anderledes auktion  •