auktion auktion  
  FORSIDEAUKTIONEROPRET BRUGERPRÆSENTATIONINFORMATIONBETINGELSER auktionAnbefalForumKontakt  
 
Maskinauktion

Maskinauktion - online!

Online maskinauktion med køb og salg af maskiner!

Direkte til Under Hammerens maskinauktion >>

Her kan du købe eller sælge alle former for brugte maskiner, reservedele, redskaber, udstyr o.m.a. på Danmarks første specialdesignede online maskinauktion! Maskiner-Under-Hammeren er en maskinauktion, der henvender sig til alle! Til den private, til landmanden, til entreprenøren, til industri og håndværk - ja kort sagt til alle, der med betryggende auktionsbetingelser, ønsker at købe eller sælge brugte maskiner på en effektiv og moderne online maskinauktion! Herudover henvender maskinauktionerne Under-Hammeren sig også til det finansielle marked, hvor leasingselskaber, kuratorer m.fl., via maskinauktionen, kan nå ud til en bredere underskov af maskinhandlere og opkøbere. Med andre ord har maskinmarkedet i Danmark - med "Maskiner-Under-Hammeren" - fået en seriøs og professionel online maskinauktion, der for fremtiden også kan blive din indgang til mange gode handler! På auktionen vil man kunne handle med alle former for maskiner, herunder landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, maskinener til skovbrug, have/park maskiner, værktøj, traktorer, mejetærskere, gravemaskiner, plænetraktorer o.m.a.

Online maskinauktion uden omkostninger!

Der opkræves ikke højt salær, succesgebyr eller lignende for at benytte sig af Under-Hammerens maskinauktion! Den seriøse bruger tilbydes derimod 100% gebyrfrit køb og salg af maskiner via vores maskinauktion! Til gengæld er det håbet, at den enkelte bruger vil hjælpe Under-Hammeren godt i gang ved at anbefale vores maskinauktion til forretningsforbindelser, venner og bekendte! På forhånd tak!

Man kan trygt byde på en maskinauktion Under-Hammeren! Er en sælgers beskrivelse af eksempelvis en traktor, der er udbudt på vores maskinauktion, fejlagtig og mangelfuld, kan køber ved sin besigtigelse af traktoren altid annullere handelen! Kun trygge købere giver gode bud på en maskinauktion...

En maskinauktion Under-Hammeren er en selvstændig specialdesignet auktion! På Under-Hammeren.dk (hvor du befinder dig nu) samles en hel række af specialdesignede online auktioner! Maskinauktionen udgør én af disse specialauktioner! Når de enkelte auktioner Under-Hammeren - og dermed også vores maskinauktion - kører som selvstændige auktioner, er det bevidst valgt for at kunne tilbyde brugerne af Under-Hammerens auktioner betydelige fordele - f.eks. at:

  • Den bruger, der er interesseret i at annoncere brugte maskiner til salg på en professionelt og flot designet maskinauktion, der kun afholder auktioner over brugte maskiner, reservedele og andet i relation hertil, får dette tilbudt via en maskinauktion Under-Hammeren.
  • Brugeren, der ikke er interesseret i at se sin maskinauktion drukne mellem talrige auktioner - over alt andet end maskiner - slipper for dette med en maskinauktion Under-Hammeren.
  • Den professionelle eller private bruger, der ofte benytter sig af Under-Hammerens maskinauktioner - og reelt kun er interesseret i at følge vores maskinauktion - kan tilføje siden til foretrukne og derfra altid gå direkte til Under-Hammerens...

                                            Maskinauktion her >>

 

« Tilbage

« Til forsiden

 


Under-Hammeren

Opret bruger
Opret dig gratis som bruger og få adgang til alle nuværende og kommende auktioner Under-Hammeren.

» Klik her og læs mere...

Nyheder
Indbo Under Hammeren
(29/05-2009 11:45)

Indbo Under Hammeren er online. Det er nu muligt for vores brugere at handle nyt og brugt indbo via Danmarks smukkeste online indboauktion.

» Læs mere...

Indbo under hammeren
(21/02-2009 23:44)

I løbet af foråret vil brugerne af Under Hammerens online auktioner gratis kunne købe og sælge nyt eller brugt indbo.

» Læs mere...


Under opbygning/snart online:

Indbo-under-hammeren

Læs mere om Under Hammerens:

Bilauktion
Maskinauktion
Auktion over brugte motorcykler
Auktion over brugte både
Auktion over brugte campingvogne
Auktion over brugte knallerter
Auktion over brugte cykler

Kommende auktioner Under-Hammeren:

Babyudstyr-under-hammeren
Byggematerialer-under-hammeren
Elektronik-under-hammeren
Ferier-under-hammeren
Fritidsudstyr-under-hammeren
Møbler-under-hammeren
Musikinstrumenter-under-hammeren

Google


» Info om kommende auktioner...
Samarbejdspartnere:
•  kontakt@under-hammeren.dk  •  Presse  •  Annoncering  •  Behandling af brugerdata  •  Links  •
•  © 2006 - All Rights reserved.  •  Sitemap  •  Webbureau ItConcept  •  Under Hammeren - en anderledes auktion  •