auktion auktion  
  FORSIDEAUKTIONEROPRET BRUGERPRÆSENTATIONINFORMATIONBETINGELSER auktionAnbefalForumKontakt  
 
Brugte motorcykler

Brugte motorcykler på auktion!

Online MC-auktion med brugte motorcykler under hammeren!

Direkte til Under Hammerens MC-auktion >>

Danmark har med Motorcykler-Under-Hammeren fået landets første specialdesignede online auktion med køb og salg af og brugte motorcykler! Her kan du - udover brugte motorcykler - sælge eller købe, motorcykeludstyr, motorcykelreservedele, stumper o.m.a. på det der bliver landets suverænt mest brugervenlige auktion over brugte motorcykler m.m.

Under-Hammerens MC-auktion med brugte motorcykler henvender sig til alle med forkærlighed for motorcykler! Til den private motorcyklist, der med betryggende auktionsbetingelser, ønsker at købe eller sælge sin motorcykel eller andet motor-cykeludstyr på en moderne online auktion, men i lige så høj grad til den professionelle motorcykelforhandler, der ønsker at indlede en handel via auktionen. MC-markedet i Danmark har med Motorcykler-Under-Hammeren fået en seriøs og professionelt designet online auktion over brugte motorcykler. Der er brugt mange kræfter på at specialdesigne Motorcykler-Under-Hammeren, så alle brugere af auktionen oplever, at det at sælge eller købe brugte motorcykler på en online auktion både er spændende og kontaktskabende...

Det koster ikke salær, succesgebyr eller lign. at sætte brugte motorcykler Under-Hammeren! Motorcykelentusiaster - unge som ældre - tilbydes derimod 100% gebyrfrit køb og salg af brugte motorcykler via Under-Hammerens online motorcykelauktion. Håbet er så til gengæld, at brugerne vil hjælpe Under-Hammeren godt i gang ved at anbefale vores auktion over brugte motorcykler til forretningsforbindelser, venner og bekendte! På forhånd tak! 

Du kan trygt byde på brugte motorcykler Under-Hammeren! Hvis en useriøs sælger eksempelvis har lavet en fejlagtig og mangelfuld beskrivelse af en brugt motorcykel og efterfølgende sat den til salg på Motorcykler-Under-Hammerens, kan du ved din besigtigelse af motorcyklen altid annullere handelen..! Kun trygge købere afgiver seriøse og gode bud på brugte motorcykler Under-Hammeren...

Brugte motorcykler på en online auktion med klare fortrin!

Under-Hammeren.dk (hvor du befinder dig nu), samles en række online auktioner. Indtil videre afholdes der Under-Hammeren auktion over brugte motorcykler, biler, maskiner, knallerter, både, cykler og campingvogne. En auktion Under-Hammeren adskiller sig fra alle andre online auktioner i Danmark. Auktionerne er special-designede, så eksempelvis auktioner over brugte motorcykler afvikles i et design, der appellerer til motorcykelfolket! Herudover har specialauktionerne tilkyttet selvstændige domæner, hvilket giver brugerne direkte adgang til den foretrukne auktion! Auktionen over brugte motorcykler og motorcykeludstyr udgør blot én af disse specialauk-tioner! Når de enkelte auktioner Under-Hammeren - og dermed også vores auktion over brugte  motorcykler - kører som selvstændige online auktioner, er det bevidst valgt for at kunne tilbyde brugerne af Under-Hammeren betydelige fordele - f.eks. at:

  • Brugeren, der er interesseret i at købe eller sælge brugte motorcykler, reserve-dele, motorcykeludstyr - eller andet med relation til motorcykler, på en profes-sionel og flot designet auktion, får dette tilbudt med en auktion Under-Hammeren.
  • Brugeren, der ikke er interesseret i at se sin brugte motorcykel drukne mellem talrige auktioner over - alt andet end brugte motorcykler - slipper for dette ved at sætte sin motorcykel til salg Under-Hammeren.
  • Den professionelle eller private bruger, der ofte benytter sig af Under-Hammerens auktion over brugte motorcykler - og kun er interesseret i at nøjagtig denne auktion - kan tilføje siden til foretrukne og fremover gå direkte til Under-Hammerens auktion over...

                                          Brugte motorcykler her >>

 

« Tilbage

« Til forsiden

 


Under-Hammeren

Opret bruger
Opret dig gratis som bruger og få adgang til alle nuværende og kommende auktioner Under-Hammeren.

» Klik her og læs mere...

Nyheder
Indbo Under Hammeren
(29/05-2009 11:45)

Indbo Under Hammeren er online. Det er nu muligt for vores brugere at handle nyt og brugt indbo via Danmarks smukkeste online indboauktion.

» Læs mere...

Indbo under hammeren
(21/02-2009 23:44)

I løbet af foråret vil brugerne af Under Hammerens online auktioner gratis kunne købe og sælge nyt eller brugt indbo.

» Læs mere...


Under opbygning/snart online:

Indbo-under-hammeren

Læs mere om Under Hammerens:

Bilauktion
Maskinauktion
Auktion over brugte motorcykler
Auktion over brugte både
Auktion over brugte campingvogne
Auktion over brugte knallerter
Auktion over brugte cykler

Kommende auktioner Under-Hammeren:

Babyudstyr-under-hammeren
Byggematerialer-under-hammeren
Elektronik-under-hammeren
Ferier-under-hammeren
Fritidsudstyr-under-hammeren
Møbler-under-hammeren
Musikinstrumenter-under-hammeren

Google


» Info om kommende auktioner...
Samarbejdspartnere:
•  kontakt@under-hammeren.dk  •  Presse  •  Annoncering  •  Behandling af brugerdata  •  Links  •
•  © 2006 - All Rights reserved.  •  Sitemap  •  Webbureau ItConcept  •  Under Hammeren - en anderledes auktion  •