auktion auktion  
  FORSIDEAUKTIONEROPRET BRUGERPRÆSENTATIONINFORMATIONBETINGELSER auktionAnbefalForumKontakt  
 
Brugte knallerter

Brugte knallerter og scootere på auktion!

Online auktion med brugte knallerter og scootere under hammeren!

               Direkte til køb og salg af brugte knallerter og scootere >>

Under-Hammerens auktion med brugte knallerter og scootere henvender sig til alle! Til knallertkørerne, der med betryggende auktionsbetingelser, ønsker at købe eller sælge brugte knallerter, scootere eller andet udstyr på en moderne online auktion, men også til den professionelle forhandler af brugte knallerter og scootere, der ønsker hurtig og direkte kontakt med potentielle kunder via Under-Hammerens auktion over brugte knallerter. Det er sikkert overflødigt at nævne, at der købes og sælges alle tænkelige typer af brugte knallerter Under-Hammeren! 30-knallerter, 45-knallerter og scootere - af alle fabrikater.

Knallertmarkedet i Danmark har med Knallerter-Under-Hammeren fået en seriøs og professionelt designet online auktion over brugte knallerter og scootere. Der er brugt megen energi på at ldesigne Knallerter-Under-Hammeren, så alle brugerne af auktionen oplever, at det at sælge eller købe brugte knallerter, scootere og knallertudstyr på en online auktion er både nemt og spændende, men også kontaktskabende...

Brugte knallerter og scootere på online auktion - Gratis..!

Det koster ikke salær, succesgebyr eller lign. at købe eller sælge brugte knallerter Under Hammeren! Knallertkørere - unge som ældre - ;tilbydes derimod 100% gebyrfrit køb og salg af brugte knallerter og scootere via Under-Hammerens online knallertauktion. Håbet er så til gengæld at brugerne vil hjælpe Under-Hammeren godt i gang ved at anbefale vores auktion over brugte knallerter til forretningsforbindelser, venner og bekendte! På forhånd tak!

Du kan trygt byde på brugte knallerter, scootere m.m. Under-Hammeren! Hvis en useriøs sælger eksempelvis har lavet en fejlagtig og mangelfuld beskrivelse af en brugt knallert, scooter eller reservedel og efterfølgende sat varen til salg på Knallerter-Under-Hammeren, kan du ved din besigtigelse af knallerten altid annullere handelen..! Kun trygge købere afgiver seriøse og gode bud på brugte knallerter og scootere...

Under-Hammeren.dk (hvor du befinder dig nu) samles en række online auktioner. Indtil videre afholdes der Under-Hammeren auktioner over brugte motorcykler, biler, maskiner, knallerter, både, cykler og campingvogne. En auktion Under-Hammeren adskiller sig fra alle andre online auktioner i Danmark. Auktionerne er specialdesignede, så eksempelvis auktioner over brugte knallerter og scootere afvikles i et design, der appellerer til knallertkørere - auktioner over brugte motorcykler i et andet osv..! Herudover er specialauktionerne tilkyttet selvstændige domæner, hvilket giver dig direkte adgang til din foretrukne auktion! Auktionen over brugte knallerter,scootere knallerttilbehør m.m. udgør blot én af disse specialauktioner! Når de enkelte auktioner Under-Hammeren - og dermed også vores auktion over brugte knallerter og scootere - afvikles som selvstændige specialdesignede online auktioner, er det bevidst valgt for at kunne tilbyde brugerne af Under-Hammeren betydelige fordele, f.eks. at:

  • Brugeren, der er interesseret i at købe eller sælge brugte knallerter, scootere eller andet med relation til den tohjulede - på en professionel og flot designet auktion, får dette tilbudt med en knallertauktion Under-Hammeren.
  • Brugeren, der ikke er interesseret i, at se sin brugte knallert drukne mellem talrige auktioner over - alt andet end brugte knallerter og scootere- slipper for dette ved at sætte sin knallert eller scooter til salg Under-Hammeren.
  • Den professionelle eller private bruger, der ofte benytter sig af Under-Hammerens auktion over brugte knallerter og scootere - og kun er interesseret i at følge nøjagtig denne auktion kan tilføje siden til foretrukne og fremover gå direkte til Under-Hammerens auktion over...        

                                           Brugte knallerter og scootere her >> 

 

« Tilbage

« Til forsiden

 


Under-Hammeren

Opret bruger
Opret dig gratis som bruger og få adgang til alle nuværende og kommende auktioner Under-Hammeren.

» Klik her og læs mere...

Nyheder
Indbo Under Hammeren
(29/05-2009 11:45)

Indbo Under Hammeren er online. Det er nu muligt for vores brugere at handle nyt og brugt indbo via Danmarks smukkeste online indboauktion.

» Læs mere...

Indbo under hammeren
(21/02-2009 23:44)

I løbet af foråret vil brugerne af Under Hammerens online auktioner gratis kunne købe og sælge nyt eller brugt indbo.

» Læs mere...


Under opbygning/snart online:

Indbo-under-hammeren

Læs mere om Under Hammerens:

Bilauktion
Maskinauktion
Auktion over brugte motorcykler
Auktion over brugte både
Auktion over brugte campingvogne
Auktion over brugte knallerter
Auktion over brugte cykler

Kommende auktioner Under-Hammeren:

Babyudstyr-under-hammeren
Byggematerialer-under-hammeren
Elektronik-under-hammeren
Ferier-under-hammeren
Fritidsudstyr-under-hammeren
Møbler-under-hammeren
Musikinstrumenter-under-hammeren

Google


» Info om kommende auktioner...
Samarbejdspartnere:
•  kontakt@under-hammeren.dk  •  Presse  •  Annoncering  •  Behandling af brugerdata  •  Links  •
•  © 2006 - All Rights reserved.  •  Sitemap  •  Webbureau ItConcept  •  Under Hammeren - en anderledes auktion  •