auktion auktion  
  FORSIDEAUKTIONEROPRET BRUGERPRÆSENTATIONINFORMATIONBETINGELSER auktionAnbefalForumKontakt  
 
Brugte cykler

Brugte cykler på auktion!

Online auktion med brugte cykler Under-Hammeren!

Direkte til cykelauktion med køb og salg af brugte cykler og cykeludstyr >>

Cykler-Under-Hammeren.dk er Danmarks første og eneste specialdesignede online auktion med køb og salg af brugte cykler! Under-Hammerens auktion over brugte cykler tilbyder dig hurtigt køb og salg af brugte cykler, tilbehør, udstyr, reservedele og lignende - på landets suverænt mest brugervenlige auktion over brugte cykler m.m.

Under-Hammerens auktion med brugte cykler er for alle! For cyklisterne, der med betryggende auktionsbetingelser, ønsker at købe eller sælge brugte cykler eller andet udstyr på en moderne online auktion, men også for den professionelle forhandler af brugte cykler og udstyr, der ønsker anderledes og direkte kontakt med sine kunder via Under-Hammerens auktion over brugte cykler.

Det koster ikke salær, succesgebyr eller lign. at købe eller sælge brugte cykler Under-Hammeren! Cyklister - unge som ældre - tilbydes derimod 100% gebyrfrit køb og salg af brugte cykler og cykeludstyr via Under-Hammerens online cykelauktion. Håbet er så til gengæld at brugerne vil hjælpe Under-Hammeren godt i gang ved at anbefale vores auktion over brugte cykler til forretningsforbindelser, venner og bekendte! På forhånd tak!

Alle former for nye og brugte cykler kan købes og sælges Under-Hammeren! Racercykler, mountainbikes, herrecykler, damecykler, børnecykler, cykelanhængere, minicykler - ja sågar motionscykler! Udover brugte cykler kan der naturligvis også købes og sælges cykeltilbehør og cykeludstyr. Under-Hammeren tilbyder kort sagt køb og salg af alt med relation til cykelverdenen...

Cykelmarkedet i Danmark har med Cykler-Under-Hammeren fået en seriøs og profes-sionelt designet online auktion over brugte cykler. Der er brugt megen energi på at specialdesigne Cykler-Under-Hammeren, så du som bruger af auktionen vil opleve, at det at sælge eller købe brugte cykler, cykeludstyr m.m. på en online auktion er både nemt og spændende, men også effektivt...

Brugte cykler du trygt kan byde på!

Du kan trygt byde på brugte cykler Under-Hammeren! Hvis en useriøs sælger eksempelvis har lavet en fejlagtig og mangelfuld beskrivelse af en brugt cykel og efterfølgende sat den til salg på Cykler-Under-Hammerens, kan du ved din besigtigelse af cyklen altid annullere handelen..! Kun trygge købere afgiver seriøse og gode bud på brugte cykler...

Under-Hammeren.dk (hvor du befinder dig nu) samles en række online auktioner. Indtil videre afholdes der Under-Hammeren auktioner over brugte motorcykler, biler, maskiner, knallerter, både, cykler og campingvogne. Under-Hammeren adskiller sig fra alle andre online auktioner i Danmark. Auktionerne er specialdesignede, så eksempelvis auktioner over brugte cykler afvikles i et design, der appellerer til cyklister - auktioner over eksempelvis brugte campingvogne i et andet osv..! Herudover er specialauktionerne tilkyttet selvstændige domæner, hvilket giver dig direkte adgang til din foretrukne auktion! Auktionen over brugte cykler m.m. udgør blot én af disse specialauktioner! Når de enkelte auktioner Under-Hammeren - og dermed også vores auktion over brugte cykler - afvikles som selvstændige specialdesignede online auktioner, er det bevidst valgt for at kunne tilbyde brugerne af Under-Hammeren betydelige fordele - f.eks. at:

  • Brugeren, der er interesseret i at købe eller sælge brugte cykler - eller andet med relation til cykler - på en professionel og flot designet auktion, får dette tilbudt med en auktion Under-Hammeren.
  • Brugeren, der ikke er interesseret i, at se sin brugte cykel drukne mellem talrige auktioner - over alt andet end brugte cykler - slipper for dette ved at sætte sin cykel til salg Under Hammeren.
  • Den professionelle eller private bruger, der ofte benytter sig af Under-Hammerens auktion over brugte cykler - og kun er interesseret i at følge nøjagtig denne auktion kan tilføje siden til foretrukne og fremover gå direkte til Under-Hammerens auktion over...        

                                                   Brugte cykler her >>

 

« Tilbage

« Til forsiden

 


Under-Hammeren

Opret bruger
Opret dig gratis som bruger og få adgang til alle nuværende og kommende auktioner Under-Hammeren.

» Klik her og læs mere...

Nyheder
Indbo Under Hammeren
(29/05-2009 11:45)

Indbo Under Hammeren er online. Det er nu muligt for vores brugere at handle nyt og brugt indbo via Danmarks smukkeste online indboauktion.

» Læs mere...

Indbo under hammeren
(21/02-2009 23:44)

I løbet af foråret vil brugerne af Under Hammerens online auktioner gratis kunne købe og sælge nyt eller brugt indbo.

» Læs mere...


Under opbygning/snart online:

Indbo-under-hammeren

Læs mere om Under Hammerens:

Bilauktion
Maskinauktion
Auktion over brugte motorcykler
Auktion over brugte både
Auktion over brugte campingvogne
Auktion over brugte knallerter
Auktion over brugte cykler

Kommende auktioner Under-Hammeren:

Babyudstyr-under-hammeren
Byggematerialer-under-hammeren
Elektronik-under-hammeren
Ferier-under-hammeren
Fritidsudstyr-under-hammeren
Møbler-under-hammeren
Musikinstrumenter-under-hammeren

Google


» Info om kommende auktioner...
Samarbejdspartnere:
•  kontakt@under-hammeren.dk  •  Presse  •  Annoncering  •  Behandling af brugerdata  •  Links  •
•  © 2006 - All Rights reserved.  •  Sitemap  •  Webbureau ItConcept  •  Under Hammeren - en anderledes auktion  •