auktion auktion  
  FORSIDEAUKTIONEROPRET BRUGERPRÆSENTATIONINFORMATIONBETINGELSER auktionAnbefalForumKontakt  
 
Brugte både

Brugte både på auktion!

Online auktion med køb, salg og udlejning af nye og brugte både!

Direkte til bådauktion med køb,salg og udlejning af nye og brugte både >>

"Både-Under-Hammeren"er Danmarks første specialdesignede online auktion med køb og salg af brugte både! Her kan du - udover alle tænkelige typer af brugte både - sælge eller købe, tilbehør, udstyr, reservedele, o.m.a. på landets suverænt mest brugervenlige auktion med brugte både! Under-Hammerens auktion med brugte både henvender sig til alle med relation til sejlerlivet i Danmark! Til fritidssejleren, der med betryggende auktionsbetingelser ønsker at købe eller sælge sin båd eller andet udstyr på en moderne online auktion, men også til den professionelle bådforhandler, der ønsker kontakt med potentielle kunder via Under-Hammerens auktion over brugte både.

Som bekendt findes der talrige typer af både! Sejlbåde, motorsejlere, motorbåde, robåde, joller, speedbåde, osv.! Ejere af alle bådtyper er naturligvis velkomne til at sælge brugte både Under-Hammeren!

Bådmarkedet i Danmark har med Både-Under-Hammeren fået en seriøs og profes-sionelt designet online auktion over brugte Både. Der er brugt mange kræfter på at specialdesigne Både-Under-Hammeren, så alle brugerne af auktionen oplever, at det at sælge eller købe brugte både m.m. på en online auktion er både nemt og spændende, men også kontaktskabende...

Det koster ikke salær, succesgebyr eller lign. at sætte brugte både under hammeren! Bådinteresserede - unge som ældre - tilbydes derimod 100% gebyrfrit køb og salg af brugte både via Under-Hammerens online bådauktion. Håbet er så til gengæld at brugerne vil hjælpe Under-Hammeren godt i gang ved at anbefale vores auktion over brugte både til forretningsforbindelser, venner og bekendte! På forhånd tak! 

Du kan trygt byde på brugte Både Under-Hammeren! Hvis en useriøs sælger eksem-pelvis har lavet en fejlagtig og mangelfuld beskrivelse af en brugt båd og efterfølgende sat den til salg på Både-Under-Hammeren, kan du ved din besigtigelse af båden altid annullere handelen..! Kun trygge købere afgiver seriøse og gode bud på brugte Både-Under-Hammeren...

Brugte både i professionelle omgivelser!

Under-Hammeren.dk (hvor du altså befinder dig nu), samles en række online auk-tioner. Indtil videre afholdes der Under-Hammeren auktioner over brugte motorcykler, biler, maskiner, knallerter, både, cykler og campingvogne. En auktion Under-Hammeren adskiller sig fra alle andre online auktioner i Danmark. Auktionerne er specialdesignede, så eksempelvis auktioner over brugte både afvikles i et design, der appellerer til sejlerfolket - auktioner over brugte biler i et andet osv..! Herudover har specialauktionerne tilkyttet selvstændige domæner, hvilket giver brugerne direkte adgang til den foretrukne auktion! Auktionen over brugte både og bådudstyr udgør blot én af disse specialauktioner! Når de enkelte auktioner Under-Hammeren - og dermed også vores auktion over brugte både - afvikles som selvstændige specialdesignede online auktioner, er det bevidst valgt for at kunne tilbyde brugerne af Under-Hammeren betydelige fordele - f.eks. at:

  • Brugeren, der er interesseret i at købe eller sælge brugte både eller andet med relation til sejlerlivet - på en professionel og flot designet auktion - får dette tilbudt med en bådauktion Under-Hammeren.
  • Brugeren, der ikke er interesseret i at se sin brugte båd drukne mellem talrige auktioner over - alt andet end brugte både, slipper for dette ved at sætte sin båd til salg Under-Hammeren.
  • Den professionelle eller private bruger, der ofte benytter sig af Under-Hammerens auktion over brugte både - og kun er interesseret i at følge nøjagtig denne auktion, kan tilføje siden til foretrukne og fremover direkte til Under-Hammerens auktion over...        

                                                      Brugte både her >>

 

« Tilbage

« Til forsiden

 


Under-Hammeren

Opret bruger
Opret dig gratis som bruger og få adgang til alle nuværende og kommende auktioner Under-Hammeren.

» Klik her og læs mere...

Nyheder
Indbo Under Hammeren
(29/05-2009 11:45)

Indbo Under Hammeren er online. Det er nu muligt for vores brugere at handle nyt og brugt indbo via Danmarks smukkeste online indboauktion.

» Læs mere...

Indbo under hammeren
(21/02-2009 23:44)

I løbet af foråret vil brugerne af Under Hammerens online auktioner gratis kunne købe og sælge nyt eller brugt indbo.

» Læs mere...


Under opbygning/snart online:

Indbo-under-hammeren

Læs mere om Under Hammerens:

Bilauktion
Maskinauktion
Auktion over brugte motorcykler
Auktion over brugte både
Auktion over brugte campingvogne
Auktion over brugte knallerter
Auktion over brugte cykler

Kommende auktioner Under-Hammeren:

Babyudstyr-under-hammeren
Byggematerialer-under-hammeren
Elektronik-under-hammeren
Ferier-under-hammeren
Fritidsudstyr-under-hammeren
Møbler-under-hammeren
Musikinstrumenter-under-hammeren

Google


» Info om kommende auktioner...
Samarbejdspartnere:
•  kontakt@under-hammeren.dk  •  Presse  •  Annoncering  •  Behandling af brugerdata  •  Links  •
•  © 2006 - All Rights reserved.  •  Sitemap  •  Webbureau ItConcept  •  Under Hammeren - en anderledes auktion  •