auktion auktion  
  FORSIDEAUKTIONEROPRET BRUGERPRÆSENTATIONINFORMATIONBETINGELSER auktionAnbefalForumKontakt  
 
Bilauktion

Bilauktion - snart online!

Online bilauktion med brugte biler under hammeren!

Her vil du snart kunne sælge eller købe brugte biler, biludstyr, bilreservedele og biltilbehør på Danmarks mest brugervenlige bilauktion! Under-Hammerens bilauktion henvender sig til alle! Til den private, der med betryggende auktionsbetingelser, ønsker at købe eller sælge sin bil på en moderne online bilauktion, men i lige så høj grad til den professionelle bilforhandler. Bilmarkedet i Danmark har med Biler-Under-Hammeren fået en seriøs og professionel designet online bilauktion for alle! En bilauktion, der ikke opkræver et urimeligt højt salær, succesgebyr eller lign! Den seriøse bruger tilbydes derimod 100% gebyrfrit køb og salg af bil via vores bilauktion! Håbet er så til gengæld, at brugerne vil hjælpe Under-Hammeren godt i gang ved at anbefale vores bilauktion til forretningsforbindelser, venner og bekendte! På forhånd tak! 

Man kan trygt byde på bilauktion Under-Hammeren! Viser en sælgers beskrivelse af - eksempelvis en bil udbudt på vores bilauktion - sig at være fejlagtig og mangelfuld, kan køber ved sin besigtigelse af bilen altid annullere handelen! Kun trygge købere giver gode bud på en bilauktion... 

En bilauktion med klare fordele!

En bilauktion Under-Hammeren er en selvstændig specialdesignet auktion! På Under-Hammeren.dk (hvor du befinder dig nu) samles en række specialdesignede online auktioner, der alle ligger på selvstændige domæner! Bilauktionen udgør én af disse specialauktioner! Når de enkelte auktioner Under-Hammeren - og dermed også vores bilauktion - kører på selvstændige domæner, er det bevidst valgt for at kunne tilbyde brugerne af Under-Hammerens bilauktioner betydelige fordele - f.eks. at:

  • Den bruger, der er interesseret i at annoncere en brugt bil til salg på en professionel og flot designet bilauktion, får dette tilbudt via en bilauktion Under-Hammeren.
  • Brugeren, der ikke er interesseret i at se sin bilauktion drukne mellem talrige auktioner - over alt andet end biler - slipper for dette med en bilauktion Under-Hammeren.
  • Den professionelle eller private bruger, der ofte benytter sig af Under-Hammerens bilauktion - og kun er interesseret i følge vores bilauktion - kan tilføje siden til foretrukne og fremover gå direkte til Under-Hammerens...

                                              Bilauktion her >>

 

« Tilbage

« Til forsiden

 


Under-Hammeren

Opret bruger
Opret dig gratis som bruger og få adgang til alle nuværende og kommende auktioner Under-Hammeren.

» Klik her og læs mere...

Nyheder
Indbo Under Hammeren
(29/05-2009 11:45)

Indbo Under Hammeren er online. Det er nu muligt for vores brugere at handle nyt og brugt indbo via Danmarks smukkeste online indboauktion.

» Læs mere...

Indbo under hammeren
(21/02-2009 23:44)

I løbet af foråret vil brugerne af Under Hammerens online auktioner gratis kunne købe og sælge nyt eller brugt indbo.

» Læs mere...


Under opbygning/snart online:

Indbo-under-hammeren

Læs mere om Under Hammerens:

Bilauktion
Maskinauktion
Auktion over brugte motorcykler
Auktion over brugte både
Auktion over brugte campingvogne
Auktion over brugte knallerter
Auktion over brugte cykler

Kommende auktioner Under-Hammeren:

Babyudstyr-under-hammeren
Byggematerialer-under-hammeren
Elektronik-under-hammeren
Ferier-under-hammeren
Fritidsudstyr-under-hammeren
Møbler-under-hammeren
Musikinstrumenter-under-hammeren

Google


» Info om kommende auktioner...
Samarbejdspartnere:
•  kontakt@under-hammeren.dk  •  Presse  •  Annoncering  •  Behandling af brugerdata  •  Links  •
•  © 2006 - All Rights reserved.  •  Sitemap  •  Webbureau ItConcept  •  Under Hammeren - en anderledes auktion  •